Snickerier

Snickerier

Oavsätt om du behöver ett platsbyggt hyllsystem eller ett nytt kök, har vi idéerna och hantverket för att leverera den ultimata lösningen. Vi erbjuder våra kunder allt från trappor, skåpsnickerier till andra skräddarsydda lösningar i trä. Vi kan även designa och producera dina idéer – ingenting är omöjligt.


Våra tjänster inom golvläggning/golvläggare

Badrum och Bygg FTU tillhandahåller alla typer av parkett- och trägolvlägging du kan tänkas behöva. Oavsett om det är ett helt nytt golv som ska läggas, en renovering av ett redan befintligt åldrat golv eller bara en enkel golvbehandlig, vi garanterar att vi har kunskapen som krävs. Det spelar inte heller någon roll om du efterfrågar golvläggning på en liten yta eller i flera lokaler, vi tar oss ann alla typer av förfrågningar!

Vi har många garantier och nöjda kunder, vilket inte är konstigt eftersom vår känsla för kvalité är grunden i vårt hantverk rörande golvläggningen. Våra skickliga och kunniga golvläggare lämnar alltid ett kvalitativt och proffessionellt resultat efter sig - och gärna innan avsatt tid! Allt för att du ska kunna återgå till din vardag och nyttja dina ytor så fort som möjligt igen. Tveka inte längre - låt våra hantverkare använda sin expertis för att förnya eller förädla dina golv. Vi är garanterat de kunnigaste, effektivaste och trevligaste hantverkarna på marknaden just nu!


Golvinspiration