Badrumsrenovering

Badrumsrenovering, badrumsinspiration, renovera badrum i Stockholm, Nacka, Lidingö

Badrumsrenovering

Badrummet är ofta ett av de viktigaste rummen i en bostad. Att renovera badrummet kan göras av flera anledningar. Oavsett anledning så hjälper vi er att uppfylla era drömmar. Vi har stor erfarenhet av badrumsrenoveringar. Vi sätter kakel och klinker, gör allt underarbete på vägar och golv, monterar porslin och övrig inredning i ditt badrum. Med vår erfarenhet och kompetens hjälper vi er gärna med smakråd angående kakel & klinker. Vi har samarbete med VVS, Målare och EL installatörer för att kunna erbjuda dig som kund en helhetslösning, vilket gör att renoveringen av ditt badrum flyter på utan fördröjning på montörerna. Självklart har dessa alla behörigheter som krävs. Vid slutbesiktning lämnar vi över intygen till er.

Hur går det till?

ALLT BÖRJAR HÄR
Vänligen fyll i formuläret offertförfrågan. Så fort vi får in din offertförfrågan kontaktar vi dig och gemensamt bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök.
HEMBESÖK
Vi kammer på ett kostnadsfrit hembesök Går igenom objektet, vad skall göras tar mått och ger dig informatiorn om renov eringen.
PLANERING OCH PRISFÖRSLAG
Vi ger er kostnadsförslag i förutsatt att ni ar intresserade skrivs ett korntrakt mellan oss dar det bestams ett startdatum respektive ett slutdatum for arbetet samt pris för arbetet.
ARBETET PABÖRJAS
Först tacks ytor med skyddspapp / plasc darefter demonteras alla möbler och tilbehör som finns i badrummet. Därefter börjar vi med rivningen, underarbetet, isoleringen, kakelsattningen i slutigen mon tering av nya mobler. vws och el etc.
ARBETET AVSLUTAS
När vi är fardiga forslar vi bort alla byggsopor ach gür rent badrummet. Varje uppdrag är för oss unikt och präglas därför av ett personligt förhållningssätt.

Referenser

Badrum och Bygg FTU har varit väldigt professionella i allt från första besöket (låg till grund för offerten), under hela byggnadstiden och till dess att badrummet var klart. Renoveringen gjordes i min lägenhet och därför kände jag att det var viktigt att ha en seriös hantverkare eftersom arbetet påverkade grannarna. De gjorde verkligen det lilla extra när det behövdes. Tydliga slutprotokoll samt garantier bidrog också till att jag känner mig mycket nöjd. Kan bara varmt rekommendera Badrum och Bygg FTU.

Badrumsrenovering, badrumsinspiration, renovera badrum, offert badrum, Stockholm, Nacka, Lidingö badrumbygg.se
Christoffer

Täby

Jag är extremt nöjd med min badrumsrenovering som utfördes av grabbarna på Badrum och Bygg FTU. Väldigt god kommunikation genom hela renoveringen, hjälpte bl.a till att byta prylar jag köpt när jag var utomlands, dubbelkollade vid minsta tveksamhet. Väldigt seriösa och höll bra ordning i lägenheten under tiden. Proffs är väl det bästa ordet för att sammanfatta grabbarna som var hos mig. Kan verkligen rekommendera Badrum och Bygg FTU, värt vartenda öre! Tack än en gång för det fräscha badrummet.

Badrumsrenovering, badrumsinspiration, renovera badrum, offert badrum, Stockholm, Nacka, Lidingö badrumbygg.se
Annika

Nacka

Vi anlitade Badrum och Bygg FTU för rivning samt helrenovering av komplett badrum. De hade en projektledare som skötte allt bra samt en hantverkare som endast jobbade med det här uppdraget och var här heltid och arbetade mycket noggrant. De städade fint dagligen och hade ordning på allt. Fast pris samt tidplan som hölls. Garanti och intyg på utfört arbete lämnades. Jag upplevde detta som mycket professionellt.

Badrumsrenovering, badrumsinspiration, renovera badrum, offert badrum, Stockholm, badrumbygg.se
Martin

Sundyberg

Vi är mer än helnöjda med samarbetet med Badrum och Bygg FTU! Det är inte ofta som hantverkare ber om att få komma tidigare än avtalat, men det gjorde Badrum och Bygg FTU. Dessutom blev jobbet avklarat snabbare än beräknat. Från första möte till slutförandet kände vi oss helt trygga. När vi kom hem igen efter semestern hade vi världens finaste toalett och vi behövde inte efterstäda! Arbetet var väldigt professionellt utfört med hög finish.

Badrumsrenovering, badrumsinspiration, renovera badrum, offert badrum, Stockholm, Nacka, Lidingö badrumbygg.se
Henrik

Danderyd